Hyvää koiran vuotta!

uusi vuosi taikuri
Taikuri Lauri Nordberg viihdytti sekä lapsia että aikuisia.
uusi vuosi kung fu
Benjamin Forsman esitteli Choy Lee Futin eri liikesarjoja. Tässä aseena veitsi.
uusi vuosi mahjong
Keskittyneitä mahjongin pelaajia.

Kuukalenterin mukaan sijoittuva kiinalainen uusi vuosi osui tänä vuonna helmikuun 16. päivälle. Tampereella kiinalaista uutta vuotta juhlittiin Suomi–Kiina-seuran jäsenten ja perheiden sekä muiden vieraiden voimin Ravintola Lihuassa lauantaina 17.2.2018. Juhlat Tampereen osasto järjesti yhdessä ravintolan ja Tredun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat olivat järjestäneet lapsille kasvomaalausta, diskon kisoineen, ongintaa ja satutuokion. Koko osallistujaväelle he olivat laatineet kiina-aiheisen tietovisan. Yksi ohjelmanumeronsa oli kiinalaisten horoskooppien mukaisten ennustusten laatiminen halukkaille. Opiskelijat vastasivat myös juhlan käytännöistä, vieraiden vastaanottamisesta ja juontamisesta. Suurkiitokset jo pitkästä juhlan suunnittelutyöstä sekä yhteistyöstä ylipäänsä!

Ravintola Lihua oli loistava juhlapaikka ja ruuat varsin herkullisia. Buffetista löytyi myös erikoisempia, Suomessa vähemmän tunnettuja, kiinalaisia erikoisuuksia. Esimerkiksi keittoa, jossa oli porsaan kylkiluita (淮山炖排骨), oli keitetty viisi tuntia.