martial arts

Kiinalaisten kamppailu- ja taistelulajien esitys

Tämän viikon torstaina on mahdollisuus tutustua kiinalaiseen terveyttä ylläpitävään liikuntaan, kamppailulajeihin ja perinteiseen kiinalaiseen musiikkiin sekä nauttia esityksestä. Esityksen tarjoaa GBtimesin Confucius Classroom Tampereelta yhteistyössä kiinalaisen päämajansa kanssa.

TILAISUUS ON ILMAINEN

Aika: To 23.11.2017 klo 18-19.30

Paikka: Pääsali, Tampereen yliopiston Päätalo (Kalevantie 4 , Tampere)

Lisätietoa tapahtuman sivulta: http://education.gbtimes.com/events/365


Tässä Confucius Classroomin koko kutsu:

Welcome to the Chinese Health Maintenance and Martial Arts Performance!

The Chinese cultural performance on November 23rd is organized by Confucius Classroom at Gbtimes (CCG) and supported by Confucius Institute Headquarter (Handon). All the performers are from Hunan University of Chinese Medicine (HUCM). They are going to show us the Chinese martial arts, health maintenance exercise, classic Chinese traditional music, etc.

We warmly welcome you to this event!

Time: 17:30-19:00 , 23rd November ,2017

Place: Main Auditorium , Main Building of Tampere University (Kalevantie 4 , Tampere)

Event page: http://education.gbtimes.com/events/365