viirit

Kiinakerho esittäytyi Maailman kielet -tapahtumassa

pöytä

Voiko kieliä opiskella liikunnan ja draaman avulla? Tunnetko ruotsalaiset baakelsit eli leivonnaiset? Oletko näppärä syömäpuikkojen käyttäjä? Minkälaista on lasten ja nuorten elämä eri puolilla maapalloa? Kuinka montaa eri kotikieltä Tampereen kouluissa opiskellaan? Miten rumpuja soitetaan senegalilaisittain?

On hauska osata montaa eri kieltä sekä kuulla ja oppia maailman eri kolkista.

Suomi–Kiina-seuran Tampereen osaston Kiinakerho osallistui näytteilleasettajana Kieliä kehiin! -hankkeen Maailman kielet -tapahtumaan Tampereen Monitoimitalolla 26.9.2017. Tapahtumassa esittäytyi ja järjesti toimintaa monenkirjava kielenopetuksen ja globaali- ja kielikasvatuksen joukko. Tapahtuma oli avoin sekä varhaiskasvatuksen että perusopetuksen ryhmille. Päivän aikana järjestettiin toiminnallisia työpajoja ja myös messupöydissä riitti pientä puuhaa.

numerot haaste haaste2